Poznati američki kreator odlučio je da dopusti najpoznatijim i najuticajnijim Instagramistima da snime i dokumentuju reviju njegove najnovije kolekcije koju će kreator predstaviti na Njujorškoj nedelji mode koja sledi.

Tommy će svoju reviju prikazati 10. februara na Menhetnu kada će ugostiti dvadeset lokalnih Instagramista koji će moći da fotkaju i snimaju kompletnu reviju.

Slavni kreator će takođe dati priliku dvojici: Brianu DiFeo (@bridif) i Anthonyju Danielle (@takinyerphoto) sa kojima je već sarađivao da mu se pridruže u bekstejdžu i snime atmosferu iza scene.

Hashtag koji će biti aktuelan za reviju je #tommyfall14, dok će svaka Instagram fotka imati i hashtag za kompletno InstaMeet pokrivanje revija: #nyfwinstameet.

Odluka da pozove ljude koji imaju najznačanije Instagram profile usledila je nakon šokantne odluke s prethodnog izdanja NFW-a (u septembru 2013) kada je kreator zabranio organizatorima da njegov prvi red popune s poznatima u želji da sva pažnja bude na modelima, a ne zvanicama.