Nakon što je tokom cele godine bila jedan od najvećih ambasadorki brenda, pozirajući na red carpetu najčešće u kreacijama s potpisom Rafa Simonsa, francuska kuća je odlučila da miljenici publike ponudi ugovor na tri godine, vredan više miliona dolara!

Zvezda filma American Hustle bi, kako prenosi New York Post, mogla od ovog ugovora da zaradi neverovatnih 15 do 20 miliona dolara!

"Još uvek ništa nije definitivno odlučeno ali Jennifer i Dior već neko vreme sarađuju na obostrano zadovoljstvo i želja im je da se saradnja svakako nastavi, na ovaj ili neki drugi način! Ali daleko smo od potpisivanja ugovora...,“ izjavio je neminovni izvor za New York Page Six.

Ova vest nije puno iznenadila shodno činjenici da je Jennifer već od 2012. godine jedan od zvaničnih ambasadora brenda i da je od tada dobijala samo reči pohvale i uzdahe divljenja pojavljujući se u spektakularnim Dior haljinama na najprestižnijim događajima godine.

Zato za nas nije nepoznanica čiju će haljinu simpatična i zabavna Jennifer Lawrence izabrazi za dolazeće izdanje Oskara.