Ako ste nestrpljivo čekali da vidite kako izgledaju cipele koje je nadahnuo alter ego poznate glumice, stylish Carrie Bradshow kojoj su cipele bile fetiš i glavni pečat stila, više nema čekanja.

Debitantska kolekcija cipela s potpisom slavne SJP ovih dana je konačno puštena u prodaju. Za početak, modeli poznate glumice će moći da se kupe samo u američkoj robnoj kući Nordstrom, direktno ili online.

U krajnje zanimljivoj, zabavnoj liniji cipela koja vrlo podseća na Carrinu kolekciju cipela ima i klasičnih salonki, ali i kožnih espadrila, elegantnih sandala sa čipkanim cvetom, metalik stilettos, a cene se kreću od 195 do 485 dolara.

"Pustila sam da me isnpiriše ne samo Carrie već i detinjstvo pa sam ukrasne trake koje sam koristila za kosu, kao i modu koja je dominirala sedamdesetih i početkom osamdesetih takođe koristila kao inspiraciju,“ izjavila je Sarah koja je kompletnu kolekciju uradila uz pomoć Georga Malkemusa, izvršnog direktora iz Manolo Blahnika.

U kolekciji će se takođe naći pored cipela i linija torbi, ali i trenč koji je dizajniran tako da ide u paru sa propratnim aksesoarima. Više modela možete da pogledate na ovom linku