Među najbolje obučenim po oceni kritičara su bile Heidi Klum, Jessica Alba i Gwyneth Paltrow koje su se potrudile da nam prikažu svoje najbolje autfite u novoj godini.  

Nemački supermodel koja je od skoro opet single se pojavila u vrlo izazovnoj haljini narandžasto-smeđe boje dubokog dekoltea i šlica, koja provokativnim dizajnom opasno flertuje s dozom preteranog, neprimerenog.

To svakako ne poništava utisak da Heidi izgleda fantastično i da je ovo jedna od najboljih Korsovih kreacija iz njegove prolećne kolekcije koju je na reviji nosila Joan Smalls.

Heidi je kompletan stajling uskladila sa zemljanom bojom haljine dugih rukava i kožnog, širokog kaiša koji naglašava struk pa je ovu haljinu-bluzu iskombinovala sa Korsovim “Fariha” sandalama i tankom ogrlicom s draguljem koju potpisuje Lorraine Schwartz.  

Gwyneth se opredelila za seksi plavo-crnu haljinu kreatora Davida Kome u kojoj je naglasila svoje vitko telo. Zanimljiva haljina nalik topu i pencil suknji ima prorez po sredini koji naglašavaju kožne trake u crnoj boji dajući dozu seksepila i glamura prelepoj plavoj nijansi. Taman ruž na stopalima je bio pun pogodak kao i elegantne cipele “Toboggan” s potpisom Christiana Louboutina.  

Za raziliku od Heidi i Gwyneth, Jessica Alba je izabrala smerniju i svedeniju kreaciju s potpisom Ralpha Laurena. Atraktivna glumica se pojavila u beloj čipkanoj haljini A-kroja bez rukava koja je naglasila njen šarm i pokazala da njoj ovakvi modeli odlično stoje.  Haljinu je upotpunila s klasičnim sandalama sa kaiščićima i chic torbicom od ponijeve dlake marke M2Malletier.