Da. H&M je imao jedan od najboljih prvih redova na PFW-u ( Jessica Alba, Miranda Kerr, Olivia Palermo, Solange Knowles) ali, ne vredi. 

Sve ih je zasenila pevačica sa Barbadosa koja je zaobišla reviju švedskog giganta da bi na Balmainovoj, Lanvinovoj, Diorovoj, JPG i Givenchy reviji prošetala neke od najskupocenijih i najšokantnijih krpica na ovom izdanju Pariske nedelje mode.

Prvo smo je uočili kod Oliviera Rousteinga (Balmainovo zaštitno lice od jeseni) kada se pojavila od glave do pete u maslinastozelenoj kombinaciji kožne suknje, seksi sakoa i mantila-parke.

Kompletan autfit je izazvao salve pohvala na njenom Instagram profilu na kom je Riri postovala seriju fotki.

Lanvinovu reviju pevačia je pratila u urbanom, casual autfitu: peplum jakna uparena sa sivim krznenim prslukom, pamučnim širokim helankama, sve sa crnim ravnim cipelama i šeširom.

26-godišnja Rihanna je svoj najglamurozniji look sačuvala za najiščekivaniju reviju Pariske nedelje mode (ma, kompletnog ciklusa) pojavivši se na Dior reviji u crnoj haljini i halterima, koju je zaokružila sa crvenom bundom i niskom bisera.

Pariska avantura poznate pevačice nije mogla da prođe bez šokantnih autfita pa smo je tako skoro u toplesu (mrežasta bluza) videli na Balmain žurci i JPG reviji, s tim što je na žurci slobodno šetala svoje intimne delove, dok je krznenim šalom na reviji francuskog dizajnera uspela ipak da ostavi nešto mašti.

Revija francuske luksuzne kuće Givenchy takođe nije mogla da prođe bez Riri koja se pojavila u crnom, oversize sakou, dubokog dekoltea sa belim i crvenim detaljem ispod kog se nazirao crni, sportski brus. Kompletan look pevačica je zaokružila kačektom i čipkom. Sporty i glam.