Nova miljenica Holivuda i velikog broja modnih urednika je pokorila 86. dodelu Oskara osvajajući svoj prvi zlatni kip za sporednu ulogu u filmu 12 years a slave, ali i dominirajući stilom na crvenom tepihu u plavoj Pradinoj toaleti koja joj je donela titulu najbolje obučene.

U želji da se zahvali na podršci ali i bezuslovnoj pomoći Miucciji Pradi, Lupita Nyong’o je zajedno sa svojom stilistkinjom Micaelom Erlanger obukla identične majice na putu do Pariza, a potom fotku postovala na Instagram uz tekst Prada Cheerleaders!.  

Nyong’o koja je bila tokom cele noći verna Pradi, pošto se pojavila na after partyiju Vanity Faira u Miu Miu kreaciji, očito zna da gest još uvek ima svoju vrednost, pogotovo kada je originalan i spontan.

Lupita je bila na putu ka Parizu u želji da prisustvuje Miu Miu reviji na Pariskoj nedelji mode koja je održana poslednjeg dana PFW-a.

Tamnoputa gracija se pojavila u pastelno-pink mini suknji s naborima, bordo sakou, košulji i krem kaputu s belom kragnom. Kompletan look je zaokružila s naočarama, visećim minđušama i torbom od kože u kapućino boji.

Reviji je prisustvovala i Rihanna koja je odlučila da isprati sve bitne revije PFW-a. Nakon što smo je videli na Lanvinu, Balmainu, Dioru, JPG-u, pevačica sa Barbadosa se pojavila u oversize kožnom kaputu-jakni s krznenim detaljima u vatrenocrvenoj i žutoj boji, izazivajući opštu histeriju kod prolaznika.  

Pored Lupite i Rihanne, veliku pažnju je privukao i Jared Leto (sumnjivi ste Lupita i Jareda, sumnjiivi), drugi Oskarovac sa 86. dodele, koji je izgledao kao neki Francuz pozirajući u stajliš autfitu: teget sako, ešarpa u tirkiznoj boji, besprekorno stilizovana kosa (rekli bismo da je oprana) i naočare.  

Krajnje neprimetna je bila glumica Margot Robbie. Mlada glumica koja je na dodeli Oskara šokirala sve pojavljujući sa lookom smeđe kose je toliko neprepoznatljiva da smo je jedva uočili iako je na sebi imala crveni kaput uparen sa sivom, elegantnom haljinom i cvetnim salonkama.