Studente prestižnog Condé Nast College of Fashion & Design početkom nedelje je sačekala vest da će im se na predavanjima tokom nedelje pridružiti jedan specijalan gost, ali više od toga nisu znali.

Među imenima poznatih koji bi mogli da se kriju iza tajnovite osobe spominjali su se Rihanna, Kate Moss, Karl Lagerfeld, čak i Ryan Gosling (fashion, baš fashion gost), a onda je na njihov čas ušetala Victoria Beckham.

"Nadam se da vas nisam razočarala“, izjavila je Vic prilazeći profesorskoj stolici.  

Možda ove što su čekali Ryana, ali su zato ostali bili prilično oduševljeni kada su shvatili da je njihov gost, niko drugi, nego britanska kreatorka i trenutno možda najpopularnija UK dama!

Više od sat vremena, Beckhamova je provela u veselom razgovoru sa studentima i njihovim profesorima pričajući o svojoj karijeri, lekcijama koje je naučila usput, ali i neverovatnom životu zaposlene i uspešne mame, supruge i kreatorke.

Studenti su koristili svaku priliku da je bombarduju s pitanjima, na koje je Victoria odgovarala krajnje skromno i s dozom humora :“Ako sam uspela ja, verujte mi, uspećete i vi!“