Reese Winterspoon možda nema titulu kraljice crvenog tepiha, ali zato joj možemo definitivno dodeliti titilu žene koja je magistrirala klasičan stil. Simpatična “pravna“ plavuša obožava već godinama da kombinuje klasične modele, monohromatsku paletu, jake boje, s umerenom girly notom, i uvek, ali uvek, udobne modele.

Ovih dana smo je uočili u više nego fantastičnim, klasičnim kombinacijama.

Prvi put je vešto spojila intenzivnu pink bluzu, crni blejzer, belu midi suknju. Autfit koji je idealan za popodnevnu šetnju s prijateljima, ili posao  s obzirom da je dužina suknje sasvim pristojna, a kroj blejzera ravan i totalno s profesionalnom notom.  

Umesto nekih klasičnih salonki, Reese se opredelila za zanimljive sandale s crno-belim printom koje su kompletnom looku dale jednu zabavnu crtu. Ostatak je bio isto u klasičnom stilu : par Wayfarer naočara i kompaktna, klasična torba u crnoj boji koju bismo mogli da nosimo u nedogled.

Samo dan nakon ove kombinacije, 37-godišnja glumica je odlučila da izignoriše svoj poslovni look od dan pre i prošetal casual jeans kombinaciju. Vidno relaksirana i šik, na putu do svoje kancelarije na Beverly Hillsu, Reese je najviše izgledala na curu koja se uputila na neki festival. Reese, hoćeš da nam dođeš na Exit?

Već sledećeg dana, old, good Reese se vratila.