Samo smo čekali, nije da nismo. Jer kada smo saznali da su Kim i Kanye na aprilskoj naslovnici Vogue magazina, drugi šok nas je sačekao nakon saznanja da je „najaktuelniji par na svetu“ fotografisala čuvena Annie Leibovitz!

Otkud ona? Dobro to znamo, ali zašto ona? Dobro, i to znamo. Pa onda imamo samo jedno pitanje: Annie, nakon svega, zašto ova izjava?

Žena koja je fotografisala imena kao što su John Lennon i Yoko Ono (i to na dan kada je ubijen, 22. januara 1981), kraljicu Elizabethu (tokom njene američke turneje), bossa nad bossovima Brusa Springsteena za album Born in the U.S.A., Michaela Jacksona (dvaput za Vanity Fair), je u svoj CV na kome joj mnogi zavide, dodala još jedan detalj: slikanje Kim i Kanyea za Vogue.

“Annie prezire te fotografije. Smatra ih užasnim, neprihvatljivim. Kompletan set je osmislio Kanye. On se bukvalno u sve mešao, diktirajući gde će šta da bude, kako će ko da stoji, pa je slobodno mogao i sam da fotografiše. Annie uopšte nije zadovoljna kako su slike na kraju ispale.... Oseća se kao da se prodala,“ izjavio je neimenovani izvor.

Anna Wintour koja je svojim postpukom razočarala mnoge poštovaoce modne Biblije, pre neki dan je sama prokomentarisala fotografije.

“Što se naslovnice tiče, moje mišljenje je da su i Kim i Kanye vrlo privlačni i šarmatni na njoj, i da je to u potpunosti bila naša ideja.“

Hajde dogovorite se Annie i Anna pa nam se javite.