Sienna Miler nije samo poznata po svojoj glumačkoj karijeri. Pa zar ste već zaboravili njen turbulentni ljubavni život i sklonost partijanju od jutra do večeri?!

Iako imamo osećaj da se 32-godišnja glumica od trenutka kada je rodila ćerkicu Marlowe promenila, iliti “primirila”, ona tvrdi da to nije istina i da je još uvek divlja kao i pre. Zvezda filmova Casanova i Factory Girl, četvrti put za redom nalazi se na naslovnici magazina Nylon. Njeno poslednje pojavljivanje  (aprilski broj) se poklopilo sa jubilarnom 15. godišnjicom od izlaska prvog broja pomenutog magazina.

“Život je kratak. Dosta toga što uradimo ili prosto izjavimo je samo reakcija na ono što smatramo da smo trebali da uradimo. Tipa imati dete do 30.godine, početi zajednički život i slično. To su pravila protiv koji se borim kako umem i znam od starta.“

Od kada je rodila svoju kćerkicu, u julu 2012. godine, glumica se malo povukla iz sveta filma, ali nema nameru da to bude definitvno izlazak iz filmske industrije.

“Pre sam stvarno bila privučena mnogim ulogama, i uživala sam analizirajući likove koje treba da glumim. Ono što me je nekako ‘spustilo’ na zemlju jeste, nažalost činjenica da ‘konačan’ lik nije ispao onako kako sam ga zamislila. Kada sam se porodila, obećala sam sebi da ću nastaviti da radim sa velikim imenima. Ne u prethodnom obliku, ali opet u nekom. To svakako.”