Pharrell Williams je ovih dana listi zvučnih fashion saradnji dodao jednu koja nas je posebno obradovala. Naime, poznati muzičar i sportski gigant Adidas udružiće snage u zajedničkoj kolekciji koja će se pojaviti na leto.

"@adidas je posebno oduševljen što može da objavi vest o partnerstvu sa @pharrellom. Ovo je prva #adidasOriginals x Pharrell saradnja koja će se pojaviti na leto." stoji u saopštenju na Twitter stranici Adidasa.

Sa listom projekta koji su u fazi realizacije (Comme des Garcons, G-star jeans, Moncler i Uniqlo), Pharrelll sigurno ne zna na koju bi pre stranu, ali verujemo da je presrećan što toliko brendova želi da sarađuje sa njim!

“Ovo je savršen trenutak da sarađujete sa kreativnim ljudima koji vas razumeju i koji pre svega shvataju vaš način funkcionisanja, stvaranja i koji vam pružaju priliku da zavirite u svet tehonoligije i istorije svog slavnog brenda.”

Ne možemo da se složimo više, konstatujući da su pomenute saradnje došle u najbolje moguće vreme, i to kada je pevač objavio svoj najnoviji album Girl sa kog se već izdvojila pesma Marilyn Monroe.