Moramo da priznamo da nam je bilo teško da prepoznamo Miley sa toliko odeće na sebi, ali 21-godišnja pevačica ima neverovatno „ozbiljan“ look na svakoj fotografiji u majskom broju američkog Elle-a.

Još od kampanje za Jacobsa, Miley definitivno više nije toliko šokantna i razgolićena. A kada jeste, onda je tak seksi momenat ozbiljno osmišljen.

U najnovijem broju Elle-a, pevačica je sa Tavi Gevinsonom pričala o svemu, a najviše o seksu, bivšim ljubavima i feminizmu, pozirajući u komadima s potpisom Saint Laurenta i Christiana Louboutina.  

"Navijam za period kada ćemo biti jednaki. Svakako ne smatram da bi žene trebale da budu glavne, samo jednake muškarcima. Imate toliko muškaraca koji konstantno snimaju spotove sa golim ženama, hvatajući se za međunožje i radeći svašta na setu i to je ok, ali kada se ja uhvatim za međunožje i plešem sa zgodnim devojkama, to nije u redu i ja omaložavam žene?! Pa ja sam žena i sasvim je normalno da sam okružena ženama! Ali dobro, polako. Vidim sebe kao deo (r)evolucije kojoj idemo.“

Najnoviji broj američkog Elle-a možete da kupite od 22. aprila, do tada pogledajte fotografije koje su se pojavile.