Dok su neki nestrpljivo iščekivali šta će na Met Gali obući Beyonce, Rihanna i Kim, mi smo čekalu jednu drugu damu znajući da nas ona definitivno neće razočarati. I tako je i bilo.

Trenutno najzaposlenija i najpopularnija britanska manekenka Cara Delevingne je na najveću fashion žurku u godini stigla u paru sa Reese Witherspoon, Kate Bosworth i Stellom McCartney, čiju kreaciju su upravo sve dame + Rihanna izabrale za crveni tepih pomenutog događaja.

Stelline devojke, kako su ih mediji odmah prozvali su bile najzabavnije i najveselije cure na događaju, a pretpostavljate, Cara je bila najglasnija i najluđa u veselju.

"#metball @reesewitherspoon @stellamccartney #katebosworth," Cara je iskomentarisala ispod slike koju je postovala na svom Instagram profilu.

Britanska manekenka je izgledala glamurozno i sofisticirano u crno-beloj kombinaciji + bila je jedina cura u pantalonama na događaju (bar koliko smo stigli da primetimo) koje je iskombinovala s kratkim crnim topom pokazujući svoju slim, zategnutu figuru.