Kada jedan kralj odluči da se povuče i prepusti svoje mesto nekom drugom, u fokusu svetske javnosti po običaju je i nova “prva dama”, odnosno nova kraljica. Pre neki dan, zatekla nas je vest da je dosadašnji kralj Španije, Juan Carlos I odlučio da abdicira i prepusti svoje mesto sinu, 46-godišnjem princu Felipeu!

Kako prenosi CNN, sada već bivši kralj je nakon malo dužeg razmišljanja shvatio da je došlo vreme da se povuče, što je odmah skrenulo pažnju svih medija na najnoviji kraljevski par, a posebno na ljupku Letiziu.

Od kada se udala za princa Felipea, vitka i graciozna Letizia je postala miljenica španske javnosti koja je s oduševljenjem pozdravila Felipeov neobičan izbor, shodno činjenici da je Letizia u momentu upoznavanja sa naslednikom trona bila novinarka nacionalne televizije i žena koja iza sebe ima već jedan brak.  

41-godišnjoj Letiziji popularnost je doneo i njen istančan ukus za modu za koji mnogi tvrde da je najbolji u krugu kraljevskih porodica. Prefinjena i prirodna Letizia preferira minimalistične kreacije, ravnog kroja u neutralnoj paleti. Držanje joj je uvek besprekorno, kosa i make up minimalni, a autfiti vešto iskombinovani klasičnim, proverenim komadima.