Dame, vreme je da bar na trenutak zaboravite na Davida Gandya, Adama Levinea i Mariana di Viao. Novi hot muškarac je stigao u grad i zaokuplja svu našu pažnju. A verujemo da će i vašu...

Iako svi željno iščekuju najnoviji film slavnog režisera (filmska adaptacija romana Jersey Boys) koji će se pojaviti u svetskim bioskopima od 20. juna, mi smo više zaintrigirani njegovim sinom.

Zgodni (i ako nas pitate dečko koji nema ni mrvicu sličnosti sa poznatim tatom) Scott je novo lice poznatog brenda Hugo Boss, a fotografije kampanje dokazuju da je njihov izbor više nego sjajan jer 28-godišnji Scott izgleda too handsome dok nosi modele pomenutog brenda.

Ali kad pogledamo, ova odluka je krajnje očekivana jer Hugo Boss već godinama neguje klasičan stil (pogotovo od kada je Jason Wu njegov kreativni direktor) koji i može da iznese samo neko sličan Scottu sa tim dark, sexy pogledom i blago zapuštenom bradom.

Pred samu prezentaciju kampanje, Hugo Boss je napomenuo da su njegova modela „mekana, sofisticirana i elegantna“, a tako bismo mogli upravo Scotta da okarakterišemo!