Ovog leta nekoliko ključnih trendova izaziva krajnji skepticizam kod pasioniranih zalljubljenika u modu. Birkenstock papuče? Ako je suditi po vašim reakcijama, nosiće je samo najhrabriji i najveći slebdenici trendova: ultimate fashioniste!

Međutim, šta ćemo sa drugim komadima, na primer sa kratkim topom? Paaa.... skoro slične reakcije kao i sa birkenstock papučama, uz očekivani komentar: samo ako imam ravan i zategnut stomak.

Ali budimo realni, koliko nas ima ravan, ravan stomak?

Alexa Chung ima, ali opet kada je odlučila da obuče poslednji trend u modi, nije se opredelila za uzan, tipičan model kratkog topa, već za onaj koji mogu i cure sa malo zaobljenijim stomakom da iznesu.

30-godišnja tv prezenterka, stilistkinja i ultimate fashion cura se pre neki dan pojavila na dodeli Glamour nagrada za Ženu godine, stilizovana u stajliš beli top, prepun karnera od čipke koji je uparila sa fantastičnom tvid suknjom A forme, podignutog struka.

Mokre lokne, crne pvc čizmice i Chanel clutch torba nadogradili su na savršen način ovaj look kojim je Alexa još jednom dokazala da najnovije trendove, intepretira najbolje od svih IT cura.