Britanski supermodel biće zvezda globalne kampanje za jesen/zimu 2014, i biće prva koja će celu kampanju brenda izneti solo. Iako još nema fotografija koje će nagovestiti estetiku budućih reklama, Cara bi trebalo da krasi sve formate, što znači da ćemo imati priliku da je gledamo baš svuda – od novina, do plakata u samim prodavnicama.

Cara, koja je do sada dva puta bila i model na Victoria's Secret revijama, bila je na čelu kampanja za Mulberry i Burberry, od britanskih brendova, kao i za mnoge internacionalne brendove od DKNY do  Yves Saint Laurenta. S obzirom da se ona ne zaustavlja smo na poziranju, Delevingne je kreirala kolekciju torbi za Mulberry, a oprobala se čak i u glumi, pojavljujući se u nekoliko filmova, uključujući novi London Fields, sa Johnny Deppom.

Kako da se našminkate kao Cara Delevingne

Sada nam samo preostaje da se nadamo da je njen dizajnerski talenat prikazan kod Mulberrya, kao i u capsule kolekciji za DKNY, bio ocenjen pozitivno i da će Philip Green biti raspoložen da je pusti da uradi Kate Moss-style kolekciju za ovaj high street brend.