Ako do sada niste bili ljubitelj rančeva, možda ćete sada postati. Naime, legendarni model torbi koji je tokom sedamdestih, ali i početkom 90-ih bio jedan od ključnih aksesoara, opet je u modi.

Međutim, za razliku od devedesetih kada su u trendu bili casual modeli od teksasa, pletiva koje smo nosili nonšalantno i u paru sa ležernom odećom, rančevi koji su sada u modi, više su nego elegantni i moderni.

Jedan koji „merkamo“ već duže vreme kreirao je dizajnerski duo iz Njujorka, Rachel Mansur i Floriana Gavriel čije torbe su postale must have i omiljeni detalj svetskih fashionista, poput Olivie Palermo i Kate Bosworth.

Napravljeni od meke, kvalitetne kože, rančevi ovog simpatičnog dua su savršen aksesaor minimalističnog dizajna koji odlikuje praktičnost ali i činjenica da su vrlo nosivi i elegantni pa podjednako dopunjuju buisness look i neku malu crnu haljinu za veče.

Ovi rančevi su dostupni u crnoj, beloj, krem, bordo i smeđoj boji, a varijacije pomenutog postoje i u veselijim, vedrijim bojama poput plave i ružičaste. Cena varira, od 400 do 675 dolara ...