Ako vas je kojim slučajem zaobišla vest da se ovih dana u glavnim modnim centrima Evrope održava menswear Fashion Week izdanje, vest koju vam ovde donosimo ne možete da zaobiđete.

Naime, Adriana Lima, Candice Swanepoel i Irina Shayk su bile melem za oči kada su se neočekivano pojavile na modnoj reviji najnovije muške kolekcije brenda Givenchy.

Devojke su na Pariskoj nedelji mode bile skoro pa neprepoznatljive (Irina i Candice pogotovo), stilizovane u providne crne tunike, sve sa kosom koja je bila podignuta i „skrivena“ u providne kapice i šminkom koja je potencirala mačkasti look.

Lima i Candice, koje već godinama su zaštitna lica brenda Victoria's Secret Angels su zajedno sa Irinom koja je dugogodišnja zvezda Sports Illustrated-a, odlučile da osveže androgeni look koji je Givenchy pripremio za Paris Fashion week.

33-godišnja Lima nekako je ipak najviše privlačila pažnju stilizovana u crni brus i dubok šorts preko kog je imala providnu tuniku, dok je na nogama nosila ravne cipele u stilu martinki.

Krajnje slično stiliozvane su bile njene koleginice koje su prošetale efektne kombinacije kože i tila.  U svakom slučaju bio je ovo više nego senzacionalan trio koji je uveličao najnoviju Givenchy kolekciju.