Mislimo da ne preterujemo ako kažemo da bi sve top manekenke na svetu (Cara, Joan, Jourdan, Gisele) morale da obrate pažnju na svoje statusne pozicije u svetu modelinga, jer Kendall Jenner nema nameru da kroz svet mode samo „prošeta“, već da njime ovlada.  

Mlađa sestra Kim Kardashian, uveliko grabi ka samom vrhu. Poslednja u nizu fashion pobeda je naslovnica i editorijal za britanski LOVE magazin.

18-godišnju manekenku je stilizovanu u crni push up brus, crne gaćice i uzane, čipkane hulahopke, navučene duboko do linije struka fotografisao Mario Sorrenti, dajući kompletnoj atmosferi dozu high fashion vajba.

„Kendal nije jedina koja je uveličala ovaj broj, ali je svakako novo lice koje zaokuplja sve veću pažnju javnosti, pa smo odlučili da joj posvetimo čak 3 priče u našem najnovijem broju,“ stoji u saopštenju ekipe iza LOVE magazina.

Dirty, provokativan look je tipičan za Sorrentija koji je sarađivao na sličnim projektima sa Kate Moss, Rosie Huntington-Whiteley i Christy Turlington.

Kendall je takođe podelila sa novinarima oduševljenje saradnjom.

„Ovo je prvi put da sarađujem sa Mariom, sa kojim sam želela da radim još od kada sam videla sjajne nude fotke Kate Moss za Calvin Klein,“ izjavila je Kendall za sajt models.com.