U moru društvenih mreža, samo je jedna 100% fashion> Instagram! Ova popularnu mrežu upravo su glavne modne blogerke i modne kuće prihvatile na startu i učinile ekstra poznatom, a u promovisanju mreže definitvno prednjači kul italijanska blogerka Chiara Ferragni.

Dakle, dovoljno je da zapratite nekoliko profila glavnih fashion cura i nećete nikada imati brigu šta da obučete za određenu priliku. A krajnje je vreme i da prihvatimo činjenicu da ne prestajemo (niti ćemo) da skrolujemo po Instagramu od kada je leto počelo (da, znamo da pravog leta nema, ali shvatili ste šta smo hteli da kažemo).

Prošle nedelje nam je bilo više nego teško da skrenemo pogled sa profila poznatih fashionista koje su nas bombardovale savršenim stajlinzima na kojima su dominirali čarobni, luckasti aksesoari od srebra, zlata, biserčića, nitni, vunica, šljokica i drugih materijala.

Sledeće fotografije dokazuju da u svetu aksesoara, ne postoji umerenost, odnosno da vam je dozvoljeno da svetlucate i šljaštite maksimalno.  

Pogledajte fotografije koje smo selektovali i zapamtite: više je više.