Sestre Olsen već odavno su stopirale svoju glumačku karijeru zarad modne, i iako ne dobijaju jednaku medijsku pažnju kao velike modne kuće, njihove krpice su među najomiljenijim komadima fashionista i svih cura koje obožavaju downtown, minimal look.

Najpoznatije bliznakinje na svetu, odlučile su nedavno da se okušaju i u kreiranju jednog od glavnih modela haljina, koju većina dama obuče bar jednom u životu: Njeno visočanstvo, Venčanicu.

Naravno, krajnje očekivano, čipkana venčanica s njihovim potpisom u boji slonovače je kao ostvarenje snova svih budućih mladi: romantična, svedena, ženstvena, čarobna...

Mary-Kate i Ashley su se u ovu fashion avanturu upustile zarad venčanja njihove bliske prijateljice, stilistkinje Molly Fishkin sa kojom se druže već punih 15 godina.    

“Čim sam objavila veridbu, njih dve su dotrčale do mene sa idejom da mi dizajniraju venčanicu. To me je oduševilo jer je njihov stil impresivan i znala sam da mogu da se oslonim na njih da će venčanica biti u mom stilu i na vreme spremna za venčanje. Nikada neću zaboraviti ovaj gest,“ izjavila je Molly za Vogue.

U međuvremenu Mary-Kate koja je verena za Oliviera Sarkozyja je izjavila kako se prilično zabavila kreirajući venčanicu imajući stalno na umu svoje buduće venčanje na kom će nositi model koji će dizajnirati u paru sa sestrom.