Iako je uveličala jednu od naslovnica za najnoviji broj britanskog Love magazina (za koji su još pozirale Amy Adams i Kendall Jenner) kao Brazilian Girl, zanosna Adriana Lima nas je svojim zavodljivim pogledom, loknama, crvenim ružem i haljinom u flamenko stilu pre podsetila na neku vatrenu Španjolku ili Meksikanku.

Naime, ekipa iz Love magazina je odlučila da najnoviji broj za jesen/zimu 2014 ima nekoliko naslovnice koje je posvetila mladim i zanimljivim ženama iz sveta filma, mode i modelinga. Poslednja predstavljena naslovnica je upravo ona sa vatrenom Limom koja izgleda krajnje surealno dok pozira nalik junakinji iz filma Maska Zoroa.

Naslovnicu i editorijal uslikao je slavni duo Inez van Lamsweerde i Vinoodh Matadin, dok se za stajling pobrinuo modni direktor magazina Panos Yiapanis dajući Limi dramatičan i krajnje scenski look.

Pogledajte editorijal sa Kendall Jenner.

Adriana je za naslovnicu bila stilizovana u crnu haljinu Oscara de la Rente, nakit od Ines i Vinnodha, sve sa cvetnim aražmanom u ustima i blur pozadinom koja je nagovestila obrise šume. U editorijalu koji je ispratio naslovnicu, brazilska manekenka je nosila modele Raplha Laurena i Alexandera McQueena.