Prirodna i opuštena... prelepu brazilsku manekenku najviše volimo u ovakvim izdanjima iz samo jednog razloga: tada nam je najlepša.

A sa nama se očito slaže i dizajnerka Sonia Rykiel koja je odlučila da angažuje Gisele kao glavnu zvezdu svoje jesenje kampanje u kojoj je brazilska lepotica pokazala svu moć prirodne lepote.

Iza objektiva je bio slavni Juergen Teller koji je promenio drastično stil koji je Sonia poslednje dve sezone praktikovala da koristi. Fotografije su crno-bele, dok je u fokusu manekenkina prirodnost i opuštenost koja je pozirala u ambijentu umetničkog ateljea.

Za stajling je bila zadužena Katie Grand koja je inspiraciju pronašla u privatnim arhivama dizajnerke iz 70-ih godina prošlog veka.

"Otkrila sam prekrasne i elegantne crno-bele fotografije koje su me podsetile upravo na rad Juergena Tellera pa je bilo nekako logično da se obratimo njemu. Kada je Juergen pristao da radi sa nama, odlučili smo da angažujemo manekenku koja bi se u stvarnom životu mogla uporediti sa mladom Soniom. Gisele je bila savršen i jedini izbor," ispričala je o konceptu Katie. 

izvor: buro247.hr