Kada se fashion diva Olivia Palermo udruži sa luksuznim italijanskim brendom obuće Aquazzura zarad capsule kolekcije, finalni proizvod mora da bude spektakularan!  

Naime,dugoočekivana zajednička kolekcija obuće s potpisom Palermo i Aquazzure od šest modela konačno je predstavljena javnosti, iako ćemo na lansiranje čekati još deset dana kada će na sajtu Net-A-Porter biti puštena u prodaju.

Limitirana capsule kolekcija obuhvata metalik sandale od kože, poluduboke čizmice, statement sandale sa draguljima, rimljanke na štiklu, duboke čizme i salonke sa čipkom (omiljene već).  

“Mislim da je moja tajna u tome što ja stvarno obožavam obuću i modu. Meni je pravo zadovoljstvo da osmišljavam stajlinge, modele, za svaku priliku i za ženu bilo koje dobi,” izjavila je 28-godišnja fashionista.

Palermo koja se ove godine udala za svog dugogodišnjeg dečka, modela Johannesa Huebla (28) već neko vreme je “tihi” ambassador brenda iz Firence.

“Olivia i ja delimo istu strast prema cipelama i imamo istu estetiku. Ona je prava ikona stila i ima savršeno predznanje o obući i trendovima. Ovo je kolekcija koju bi svaka žena poželela.”