66. ceremonija dodele Emmy nagrada iznenadila je ljubitelje američke televizije, jer su neki od glavnih favorita publike ostali bez priznanja.

Iako je Game of Thrones bio najveće razočarenje osvojivši samo jednu manju nagradu, ekipa serijala Breaking Bad zasluženo je odnela najviše nagrada. I dok su prisutni glumci odavali počast nedavno preminulom glumcu Robinu Williamsu, mi smo se pozabavili večernjim toaletama holivudskih dama.

Ne preterujemo kada kažemo da su zvezde bile vatreno crvene na 66-oj dodeli Emmy nagrada održanoj 25. avgusta 2014. Crvena je definitivno bila boja večeri a ubedljivo najbolje su je nosile Julia Louis-Dreyfus, Christina Hendricks, Juliana Rancic, i naravno Heidi Klum.

Ovu koralnu kreacijju koja je nežno pratila Heidinu siluetu potpisao je Zac Posen, a mi smo njome posebno oduševljeni jer je delovala tako šik i praktično.

Za to vreme Kerry Washington dokazala je da je narandžasta definitivno nova crna. Ona je zablistala u Prada haljini sa diskretnim šljokicama i crnim detaljima duž šlica, a bez šljokica nije mogla ni Julia Roberts.

Ona je odabrala savršenu mini haljinu tamno plave boje, a u ovoj zabavnoj kreaciji Elie Saab nikada ne bismo pogodili da joj je već 45 godina.

Pogledajte našu listu najbolje obučenih dama i odlučite da li se slažete sa našim izborom.

Kerry Washington, Prada

Julia Louis-Dreifus, Carolina Herrera

Sarah Hyland, Christian Siriano

Julia Roberts, Elie Saab

Sarah Silverman, Marni

Heidi Klum, Zac Posen

Sofia Vergara, Roberto Cavalli

Christina Hendricks, Marchesa

Gwen Stefani, Versace

Kate Walsh, Stephane Rolland