Diane von Furstenberg spada u onaj krug dizajnera koji su svoju karijeru izgradili bez skandala, predanim radom i kreacijama koje su odmah stekle veliku armiju poklonika, najviše zahvaljujući ženstvenom kroju i zanimljivom koloritu. 

Kreatorka koja je lansirala haljinu na preklop i koja je nedavno proslavila 40 godina karijere ovih dana je uplovila u novu modnu avanturu - rijaliti šou!

Naime, svi koji prate kanal E! imaće priliku da pogledaju najnoviji rijaliti House of DVF, putem kog će poznata kreatorka izabrati svoje najnovije lice, odnosno ambasadora brenda (DVF girl).  U isto vreme, širom sveta pojaviće se memoari slavne kreatorke. Da, dupla doza DVF-a!

"Iskreno, nisam nikad bila fan rijalitija, i to najviše jer mi je smetao način na koji su žene prezentovane, kao i običaj da se nagradi ona koja je najveća kuč**!  Ovo je potpuno drugačiji šou. Emisija koja veliča modu, ali i prave vrednosti, koje jedna DVF devojka mora da zna. A jedan od glavnih je da ne mora da gazi po drugima, da bi pobedila. Takođe, i da vam nije potrebna plastična operacija da biste bili srećni.”      

Von Furstenberg je upravo jedna takva dama koja svoje godine (68) nosi ponosno i bez ijedne korekcije.  

Ovo inače nije prvi put da Diane vidimo u nekom rijalitiju. MTV gledaoci su je upoznali pre nekoliko godina kada je imala nekoliko epizodnih pojavljivanja u šou The City u kom je “bosovala” Oliviji Palermo i Whitney Port, a nedavno je bila i jedan od sudija u Project Runway-u i America’s Next Top Model.

"Da, ali ovo je nešto sasvim drugo. Ovo je moja kuća. House of DVF. I ja sam producent, kao i moj suprug. Pritom, sam i mentor curama koje su različite, kako po karakteru, tako i po stilu. Videćete. Biće tu svašta, ali najviše mode i stila.”