Da je malena North definitivno najfashion dete današnjice, svedoči upravo ova Hermes torba kojom je Kim Kardashian pre neki dan izabrala da finišira svoj look.

Naime, mesec dana nakon proslave rođendana, zvezdu rijalitija smo videli kako prvi put u javnosti nosi rođendanski poklon koji je dobila od supruga, repera Kanye Westa i ćerke, North West.

Da se podsetimo: u pitanju je legendarna Birkinka, inače omiljen model torbe najpoznatije Kardashianove koji je finiširan crtžeom i bojom malene North.

Kim je delo svoje devojčice ponosno prošetala u paru sa sivkastoplavim kaputom i beličastom haljinom, pružajući priliku pomenutoj torbi da zablista i skrene pažnju svih prolaznika i paparazzo fotografa. 

Koliko ju je usrećio ovaj poklon, svedoči post na Instagramu na kom se Kim pohvalila fanovima torbom, konstatujući da je presrećna što je upravo ovaj personalizovani i umetnički poklon dobila za rođendan, po kom se vide apstraktne šare u vidu malene šake i "nemamo pojma šta je, ali je super cute" motiva, delo male North.