1. Proslavljeni fotograf Dušan Reljin ekskluzivno za srpsko izdanje ELLE magazina slikao je modne priče, portrete i intervjue. Ne propustite da otkrijete kadrove koji ostavljaju bez daha! 

2. Nicki Minaj zahvalila se Rushki Bergman na pozornici MTV nagrada u Glazgovu, a naš modni uredik Nenad Janjatović razgovarao je s njom na putu od Arene do aerodorma. Šarmantnoj i iskrenoj priči smejaćete se naglas.

3. Proverite kolika ste puritanka? Mi nismo! Uvereni smo da ćete uživaćeti u razgovoru Dušana Reljina i Stoye poznate glumice iz filmova za odrasle (P.S. tu je i tekst na temu privatnih snimaka iz spavaće sobe, pazite šta radite;))

4. Da li moramo da ponovimo? OBOŽAVAMO MARINU! Marina Abramović, umetnica koja pomera granice gošća je našeg decembarskog broja.

5. Nastavite niz: Seka Sabljić, Biljana Srbljanović, Svetozar Cvetković, Sonja Vukićević, Anica Dobra, Tanja Bošković... Bardovi srpskog glumišta otkrivaju svoj životni moto.

6. Da li ponekad razgovarate sami sa sobom? Kako bi izgledalo da možete sebi da pošaljete pismo u prošlost? Pročitajte šta mlađoj verziji sebe u intimnim pismima imaju da poruče Duda Glid, Duška Jovanić, Đule Van Gogh, Peđa Nerić, Ingrid Huljev, Irena Mišović...

7. Vreme je za najbolje, najbolje po mišljenju tima ELLE magazina. Nagradili smo one o kojima ste najviše voleli da čitate u prethodnoj godini. U hotelu Hyatt Regency održana je ELLE Style Awards manifestacija. Pogledajte ko je kući poneo prestižnu nagradu (ali i ko je sve bio, šta su naši gosti obukli i šta je na kraju završilo na Instagramu).

8. Nežna balerina ili seksi zavodnica? Manekenke Antonina Petković i Đurđa Stoljković zvezde su naših editorijala koje je fotografisao Reljin. Pokušajte da odlučite koji vam je draži. Mi ne možemo.

9. Ponekad smo takvi štreberi, ali već smo vam pripremili pregled 2015. godine kada je kultura u pitanju, pročitajte (i zapišite u svoje agende) šta će se sve to zanimljivo dešavati, od A do Ž!

10. Nekad moramo i da se opustimo, proslave koje nam stižu u susret odličan su izgovor. Isprobajte jake koktele i preukusne slatkiše po receptima naših dragih gastro blogerki.