Nismo ni sumnjali da će prestižne modne nagrade BFA (British fashion awards) obeležiti Victoria Beckham koja se okitila nagradom za Najbolji brend!

Britanska kreatorka je na glamurozan događaj došla u pratni supruga, vidno raspoložena i zaljubljena (čak nam je udelila i jedan blagi “mona lisa” osmeh!), stilizovana u svoju kreaciju, dokazavši još jednom da je najbolji ambassador sopstvenog brenda!  

Vic je blistala u crnom, oversized džemperu koji je uparila plisiranom, belom, maksi suknjom (oba modela su iz njene jesenje kolekcije za 2014.). Kompletan look Beckhamova je nadogradila tankim, metalik kaišem i njenom omiljenom pozom za fotografisanje. Sličnu kombinaciju Victoria je nosila i na promociji svoje kolekcije u robnoj kući Selfridges, prošlog meseca. Nonšalantna i chic kombinacija koju smo i očekivali od VB.

Pogledajte kako su David i Victoria Beckham zasenili sve na gala večeri. 

Pored Beckahmove, još dve dame su se izdvojile svojim odevnim kombinacijama.

Američka blogerka, tv prezenterka i glumica, ljupka Ashley Madekwe koja se često nalazi na listi najbolje obučenih dama je za glam dodelu nagrada izabrala neočekivano, ali sofisticirano beličasto odelo s potpisom brenda Banana Republic. Klasičan look koji je Ashley nadogradila crvenim ružem, kosom sa strane i ležernim stavom.

Très chic!

Na BFA smo uočili i Poppy Delevingne koja je došla da pruži podršku mlađoj sestri koja je proglašena za Najbolju manekenku godine! Starija Delevingne je za ovu priliku izabrala cipkanu crnu haljinu s potpisom Topshopa koja je naglasila njenu senzualnost i vitku figure.

Seksi haljina, opšivena svetlucavim vezom je na Poppy izgledala kao najsavršenija boho toaleta za večernju priliku. A taj efekat, britanska ikona stila je još više naglasila atraktivnom torbicom sa motivom mačke, dizajnerke Charlotte Olympie i savršenim cipelama Nicholasa Kirkwooda, sve sa metalnom četvrtastom šnalom.  

Lokne u platinastoj nijansi, smokey senka i neutralna šminka zaokružili su ovaj zavodljivi Poppin vamp look!