Irina Đuranović, pobednica Crne Gore, i Kristina Kušić pobednica Srbije, ostvarile su veliki uspeh na svetskom Elite Model Look finalu! Irina se plasirala u najuži izbor od top 10 devojaka, dok je Kristina dobila ekskluzivne ugovore za svetsku Elite Model Look mrežu.

Ovo je veliki uspeh Models Inc agencije koja organizuje Elite Model Look izbor u Srbiji i u Crnoj Gori. Models inc agenciju vode topmodeli Danijela Dimitrovska Amidžić i Marija Vujović Vukčević, takođe otkrivene na ovom prestižnom izboru, kao i Mirjana Udovićić, agent topmodela.

Ovogodišnji Elite Model Look izbor poseban je i po tome sto je žirijem predsedavala Franca Sozziani, urednica italijanskog magazina Vogue, koja je izabrala najbolje svetske modele!

Veliko svetsko finale održano je sinoć, 02. decembra 2014. u Kini u Shenzhenu, a u velikoj konkurenciji od 80 najlepših devojaka sveta, pobedila je Barbora Podzimirova iz Češke.

Elite Model Look je najprestižniji izbor za topmodele na svetu, koji je zaslužan za karijere najvećih supermodela poput Gisele Bundchen, Adriane Lime, Alessandre Ambrosio, Care Delevigne, ali i najvećih topmodela sa ovih prostora Danijele Dimitrovske, Marije Vujović, Simone Andrejić, Antonine Petković.

Elite Model Look mrežu čini i agencija The Society NY, a najveći svetski supermodeli imaju ugovore sa njom. Poput Care Delevigne, Kendal Jenner, Antonine Petković i mnogih Victoria Secret anđela, najboljem timu sada su se pridružile Kristina Kušić i Irina Đuranović. 

Sa velikim ponosom na Kristinu i Irinu, čestitamo i pobednici svetskog finala Barbori Podzimirovoj iz Češke. Još jednom je potvrđeno da je lepota i elegancija sa ovih prostora veoma cenjena u samom vrhu svetskog modelinga.