# Jer proleće samo što nije, da februar je siv i dosadan, ali i kratak! Zato smo vam pripremili preview sezone proleće/leto 2015.

# Pazimo na sve detalje, pročitajte detaljan vodič kroz zamršeni svet donjeg veša. Pronađite komade po svom ukusu i naučite kako da ih nosite i kao deo stajlinga. Da, ozbiljni smo.

# Da li gomilate odeću i modne detalje? Priznajemo, krivi smo! Članovi ELLE tima otkrivaju svoje modne slabosti. Bićemo promišljeniji sledeće godine, časna pionirska.

# Ako volite dan zaljubljenih ne smete propustiti ovaj broj ELLE magazina. Slavimo moć poljubaca uz 5 parova sa javne scene.

# Ako vas nervira dan zaljubljenih ne smete propustiti ovaj broj ELLE magazina, donosimo vam tekst na temu super single devojaka. Proverite da li se one zabavljaju bolje!

# Mijomania je počela! Jedna od naših omiljenih manekenki Mijo Mihaljlić našla se u glavnoj ulozi editorijala u kome ćete videti pregled novih kreacija domaćih dizajnera koje volimo. Pokažite nam koji vam je look omiljen uz hashtag #mijomania

# Rock princeza, kraljica minimalizma, sasvim prirodna ili slatka mala? Koji god da ste beauty tip, u našem velikom shopping specijalu pronaći ćete kozmetičke preparate koji vam savršeno odgovaraju.

# Otvaramo goruću temu: vežbate kao ludi, ali ne mršavite, zašto? Naša novinarka razgovarala je sa najboljim trenerima i doktorima koji su nam dali odgovore i otkrili koje su najčešće greške i predrasude. Must read štivo!

# Ima li boljih turističkih vodiča od šik lokalaca? Naše koleginice iz magazina ELLE Holandija savetuju vas šta ne smete da propustite u Amsterdamu. Zabava zagarantovana!

# Odbrojavamo do dodele Oskara, a dok čekamo pripremamo se za organizovano gledanje prenosa. Ostanite budni i priredite nezaboravan party.