Dok je veliki broj brendova odlučio da u svojim prolećnim kampanjama ulogu zvezde da poznatim licima iz sveta filma, ali i dolazećim modeling it curama, neki su, poput Stelle i Prabal Gurunga, odlučili da ostanu verni svojim proverenim, prohujalim izborima.

A američki dizajner nepalskog porekla Prabal Gurung nije samo ostao veran prelepoj i gracioznoj Joan Smalls već je odlučio da ne menja koncept kampanje, odnosno da u fokusu kampanje bude samo model i njen moćan look, fotografisan iz različitih uglova! 

Nakon jedne male pauze kada je na mesto zvezde uskočila Rosie Huntington-Whiteley (jesenja kampnja), i male provokacije na Instagramu kojom je brend pokušao da kod fanova inicira diskusija oko novog lica, PG je lansirao juče svoju prolećnu kampanju koja nam je otkrila da je u pitanju autentična Joan Smalls!

Kampanju je fotografisao Daniel Jackson, dok je za stajling bila zadužena Clare Richardson, koja je Joan odenula u mahom sportske moćne kombinacije inspirisane Himalajima. Dominirale su uzane haljine s prorezima koje su otkrile Joanino zanosno i vitko telo!

Ubeđivanja nije bilo. Prabal nas je već prvom fotografijom ubedio da je Joan savršena za njegovo lice: ona je moćna, nezavisna i prirodno lepa!