Svi smo se našli u toj situaciji. Panično pokušavate da aploudujete fotografiju na Instagram, potražite ulicu na mapama, pošaljete poruku, dok crvena lampica i upozorenje da je bateriji potrebno punjenje podižu tenziju još više. Olivia Palermo nas, očigledno, potpuno razume i zato je odlučila da stavi tačku na naše muke. Ili bar, muke privilegovane manjine koja će moći da kupi novu torbu sa njenim potpisom.

Naime, radi se o modelu koji je Olivia uradila sa britanskim brendom Aspinal, a koja ima ugrađen punjač za iPhone ili iPad. How marvelous! U pitanju je najpoznatiji model brenda Marylebone koji je sada dobio potpuno fantastičan high tech makeover.

Prihod od prodaje ove ograničene kolekcije namenjen je humanitarnoj organizaciji ADCAM, koja se pomaže zajednici Masaji naroda. Kako prenose američki portali, Palermo već dugo podržava rad ove organizacije, a povodom novog projekta izjavila je da je „saradnja sa Aspinalom i njihova odluka da podrže ADCAM jedno stylish iskustvo sa svrhom.“

Pod imenom TechTote, torba u koju su diskretno ugrađeni svi potrebni kablovi, neće izgubiti na svom prefinjenom izgledu, pa verujemo da će se mnogima ova ideja i te kako dopasti. Ipak, začkoljica je u tome što će se u prodaji naći svega 30 primeraka.