U modnom svetu se uvek pojavi neki zanimljiv novitet u koji se zaljubi velik broj trendseterki. Neki od tih trendova zažive duže od jedne sezone, a drugi prođu toliko brzo da se često ni ne setimo da su bili veliki hit.

To se ipak ne odnosi na plisiranu suknju midi dužini koja je već neko vreme u trendu. Ovaj model je do sada dobio nekoliko efektnih varijacija, od kojih nam se poslednja najviše sviđa!

Naime, u svojim aktuelnim kolekcijama svoju verziju ovog komada imaju brojni poznati dizajnerski brandovi poput DKNY, Proenze Schouler, Alice + Olivia i Michael Kors, i to mahom u srebrnoj, bronzanoj, metalik varijanti. A primeri inspirisani dizajnerskim kreacijama mogu se pronaći i na brojnim web shopovima po daleko pristupačnijim cenama.

Ove elegantne i prefinjene suknje savršen su komad u ormaru svake modno osvešćene žene jer su nosive u gotovo svim prilikama i lako se kombinuju pa ih možete nositi na bezbroj načina. Izgledaju neverovatno elegantno uz crnu rolku i klasične salonke, neobično i luckasto uz šarene patike i duks, a romantično i pomalo boho uz čipkanu bluzu i masivan džemper.