Ona je praktična, uvek u trendu, komad za sva vremena koji se lako kombinuje. Savršena je za elegantan, klasičan look koji podrazumeva salonke, blejzer i ukrojene pantalone, ali i za edgy, casual look koji se bazira na patikama, duksu ili majici, moto jakni.

Bilo da ih volite ili ne, svako od nas u svom garderoberu ima minimum dve košulje: belu koja se smatra jednim od top 10 komada koje svaka cura mora da ima i jednu flanelsku ili pamučnu u karo dezenu.

12 načina da košulja bude najkul komad na vama.

Poslednji trendovi su nas savetovali da košulju nosimo delimično uvučenu u jeans i obavezno s nekoliko otkopčanih dugmadi pri vrhu koji će zagolicati maštu sagovornika, a nama dati pravu dozu ležernosti i seksepila.

3 srpske blogerke koje su osvojile svet!

Najnoviji trend nas je definitivno osvojio, a lansirala ga je upravo jedna od najpoznatijih blogerki srpskog porekla, Irina Lakićević, dok ga je pre nekoliko dana prošetala u svom stilu Sienna Miller.  

Jednostavan trik koji će definitivno osvežiti svako vaše izdanje podrazumeva da košulju uopšte ne zakopčavate već da obe strane ukoso kao da ćete da zavežete u čvor, uvučete u suknju, jeans, pantalone!

Preporučuje se da ispod košulje obučete neku majicu u neutralnoj boji, sličnoj onoj koja dominira na košulji. Međutim, ukoliko je košulja malo ležernija i ne otkriva puno od kože kada se uvuče, onda i ne morate.

Top modni trendovi koje možete da nosite ove zime!

I da, slažemo se da nismo ni mi kao ni Irina otkrili nešto inovativno (čak je i Audrey Hepburn imala svoj "zaveži i uvuci" momenat), ali ovaj trend nikada nije zaživeo toliko kao u ovom trenutku kada veliki broj mladih blogerki i poznatih postuje svoje fotke na Instagram, stilizovani u ovaj detalj.