Ako planirate venčanje, a niste fan klasičnih bajkovitih haljina, možda bi trebalo da razmislite o potpunom zaokretu – obucite šorts.

Olivia Palermo se prošle godine udala u zanimljivoj kreaciji Caroline Herrere koja je podrazumevala raskošnu suknju od tila, preko belog šortsa, s J. Crew je u svojoj kolekciji za proleće 2015 otišao još jedan korak dalje. Dakle, samo šorts. Bukvalno samo šorts.

„Mnoge moderne mlade stalno traže za nečim što će im omogućiti da rizikuju i budu jedinstvene na svom venčanju, a da pri tom zadrže tu bezvremenu estetiku, koje će se rado setiti i posle 20 godina. Šorts je savršena opcija za venčanje na plaži, ali može poslužiti i kao jedinstvena demonstracija smelosti na klasičnoj ili više casual ceremoniji“, kaže Molly Schaul, direktorka wedding odeljka u J.Crew.

Ono što je sigurno, nećete imati problem da se krećete, kao u pojedinim kreacijama sa kilometrima platna koje na mestu drži žičani okvir i svakako nećete izgledati kao obična mlada. Ipak, da li je ovo možda previše jednostavna opcija? Kako se vama čini?

A evo i podsećanja na Olivijinu varijantu: