MIU MIU OBJAVIO PRAZNIČNU KOLEKCIJU: Trenutno najpoželjniji modni brend predstavio komade o kojima sanjamo ove sezone

Sanjivi modni komadi sa potpisom Miu Miu već su upisani na našu wishlistu za jesen 2023.

miu miu

Iako vremenske prilike možda ne asociraju na to, početkom novembra već je i zvanično dozvoljeno da polako uronimo u praznično raspoloženje. Izlozi omiljenih modnih brendova lagano dobijaju svoj glamurozni sjaj, a nove kolekcije pozivaju nas da ih isprobamo, a zatim neke od odevnih komada potencijalno i ponesemo kući. Na prazničnu čaroliju niko i ništa nije imuno – pa tako ni svet mode, te iz godine u godinu svedočimo čarobnim holiday kampanjama koje će zasigurno i ove godine privući našu pažnju.

Jedna od takvih stiže nam iz modne kuće Miu Miu, a reč je o prazničnoj kolekciji iz koje će mnogi poželeti barem jedan komad za sebe. Zaštitno lice kampanje je glumica Emma Corrin, čije fotografije potpisuje Zoë Ghertner, a kolekcija se ističe po probranim komadima prožetim glamuroznim sjajem.

Kolekcijučine modni komadi u kojima živi savršena doza elegancije: vidimo tkanine kao što su tvid i sjajna organza, koža, a sve to prožimaju kratki sakoi, jakne, pantalona, mini i pencil suknje. Aksesoari su u vidu uvek traženih naočara za sunce i svetlucavih torbi od koji se posebno ističu modeli Ivy i Arcadie od matelassé nappa kože.


Za istaknuti je kako je ova kolekcija odrađena u zanimljivoj kolaboraciji s brendovima Marshall i Polaroid.

Inače, već smo pisali kako je Miu Miu trenutno najpoželjniji brend na svetu, što smo sigurni da će nova kolekcija dodatno potvrditi.

Izvor: luxurysociety.hr