S INES JANKOVIĆ RAZGOVARALI SMO O NOVOJ KOLEKCIJI I DRESS CODU ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: Saznajte sve o tome

U novoj 2023. kolekciji brend ostaje dosledan dosadašnjem konceptu u kojem odeća nema vremensku i sezonsku odrednicu.

Danilo Pavlović

Kada govorimo o statement komadima, nezaobilazno ime na našoj lokalnoj modnoj sceni je Ines Atelier. Bilo da je u pitanju venčanica, vuneni kaput ili suknja za business & ples, svaki od njih je za sva vremena. U novoj kolekciji brend ostaje dosledan dosadašnjem konceptu u kojem odeća nema vremensku i sezonsku odrednicu. Negujući tradiciju autentičnosti, dominiraju sfumato tonovi, lagani, prirodni materijali kojima oponiraju geometrijske, naglašene forme i vibratan kolorit prožet kroz
printove. 

Ovim povodom, osnivačica brenda i Elle Style Award 2022. dobitnica, Ines Janković, otkrila nam je koji je njen dress code za Novu godinu, ali i kojim se parolama se vodi u dizajniranju i životu.

Nova kolekcija spaja borca i individualistu sa nežnom, krhkom i ženstvenom stranom u nama. Koja je od te dve strane kod tebe jača?

Rekla bih da pripadam ovoj prvoj grupi koja sebe doživljava kao borca bez kompromisa. To se smenjuje na dnevnom nivou u zavisnosti od situacije. Svaka žena u sebi poseduje obe strane, ali u pomoć pozove onu koju trenutna situacija nalaže.

Danilo Pavlović 

Danilo Pavlović 

Šta ti je najveći izazov pri kreiranju svake nove kolekcije?

Ostati dosledan suštini brenda, njegovim vrednostima i viziji uprkos promenama i izazovima koje nam svaka nova sezona donosi.

Danilo Pavlović 

Danilo Pavlović 

Tri osnovna principa kojima se vodiš pri dizajniranju.

Gledam uvek da u kolekciji uradimo nešto novo i na taj način pomerim granice dosadašnje estetike, a da u isto vreme kombinujem sa prepoznatljivim elementima brenda.

Danilo Pavlović 

Danilo Pavlović 

Dress code za novogodišnju noć?

Rise and shine!

Danilo Pavlović 

Danilo Pavlović 

Lekcija koju nosiš sa sobom iz 2023. godine?

Kad je najteže, treba zapeti najjače!

Danilo Pavlović 

Danilo Pavlović 

Danilo Pavlović