Jacob Elordi u pustolovini po pustinji: Poznati glumac u fantastičnom grandpacore izdanju u Bottega Veneta kampanji

Glumac je ambasador brenda i zvezda novog editorijala "Going Places".

Bottega Veneta

Ako volite stil Jacoba Elordija, nemoguće je zaobići činjenicu da je deo njegove modne estetike povezan sa kućom Bottega Veneta, što je glumac ponovo dokazao i tokom nedavnog odmora u Italiji. Jacob Elordi imenovan je ambasadorom italijanske kuće u maju ove godine, a od tada se s uzbuđenjem prati ova saradnja, koja je sada dobila novu dimenziju jer se Jacob pridružio Botteginoj novoj kampanji „Going Places“.

Američki fotograf Alec Soth snimio je ovaj editorijal u pustinjama Jute i Nevade (da, istim onim u kojima je nastala i kampanja za jesen 2024.), a fotografije prikazuju Elordija u pokretu kroz fantastični prirodni ambijent.

Photo: Instagram / matthieu_blazy 

Photo: Instagram / matthieu_blazy 

Ovom kampanjom se ističe važnost pokreta i putovanja, uz luksuzne kožne komade prestižne modne kuće. Ovde nije reč samo o estetici, jer kolekcija potvrđuje smer Bottega Venete, koja od svog osnivanja 1966. godine slavi lepotu kožne galanterije. Ovosezonska ponuda uključuje novo izdanje torbe Andiamo od platna i kože, izlizani smeđi Weekender, i kaiš sa zmijskim motivom.

Bottega Veneta 

Možda najzanimljiviji detalj stila slavnog Jacoba Elordija je njegova strast prema torbama, budući da je poznato da poseduje impresivnu kolekciju istih. On je primer kako luksuzne torbe mogu da se uklope u opušteni dad/grandpacore stil, što je nedavno potvrdio i na odmoru u Italiji, sa devojkom Oliviom Jade.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izvor: ELLE/ Storybook/ Natalija Knežević