Fantastičnim putovanjem počinje 54. Perwoll Fashion Week: Donosimo sve o večerašnjoj reviji posvećenoj Slađani Milošević

Svečano otvaranje jesenjeg 54. po redu Perwoll Fashion Week-a biće upriličeno 17. oktobra u Hangaru u Luci Beograd gde će se održati najveći broj revija, izložbi i pratećih programa.

Promo

Na FANTASTIČNO PUTOVANJE modnu publiku će na samom otvaranju povesti učesnici spektakularne revije koja je svojevrsni omaž princezi domaće rok scene Slađani Milošević. Više od 50 kreatora, kostimografa i stilista sa ex YU prostora će predstaviti kreacije inspirisane ovom autentičnom modnom ikonom, koja je plenila svojom pojavom, stilom, hrabrošću i visprenim umom.

Mnoge poznate ličnosti će modele prošetati pistom u ritmu Slađaninih najvećih hitova, koja je godinama uvezivala magični svet umetnosti, mode i muzike. Upravo je to bila presudna činjenica da Slađana bude i prva dobitnica nagrade Beogradske nedelje mode za doprinos razvoju mode kao umetnosti. Revija je podržao brend Motorola.

Takođe, od 25. oktobra do 4. novembra možete pogledati izložbu Fantastično modno putovanje Slađane Milošević.

U periodu od 17. do 25. oktobra ljubitelji modnih dešavnja moći će da uživaju u atraktivnim prezentacijama domaće autorske mode, kako etabliranih dizajnerskih imena, tako i mladih talentovanih nada, cirkularne ekonomije - održive mode, i uobičajeno bogatom umetničkom i izložbenom programu.

I ove sezone, Belgrade Fashion Week postaje mesto gde se moda i tehnologija prepliću, a kreativnost oslobađa u novim pravcima – odvažite se da probate i vi! Perwoll Fashion Week vam poručuje Dare to trAI!