Nema savršenijeg poređenja od tog da je Sunce kao vladar znaka Lava ono koje predstavlja nas same i našu ideju da smo sigurno glavni, jer ako nismo-zašto se ceo svet vrti oko nas?Svi u svojim natalima imamo svojeSunce u nekom od 12 znakova zodijaka, ali rođeni u znaku Lava imaju najsnažniji sjaj avgustovskog Sunca-možda više kvaliteta i talenata koji ih toliko ističu, a možda samo znatno više svesti o istim pa tako I samopouzdanja koje ih ističe.Prelepi dan osobi rođenoj u znaku Lava počinje pogledom u ogledalo, Lavov najdraži predmet, ali savršenstvo i magija ovog dana gube se kada Lav biva okružen publikom koja ga više ne veliča onoliko koliko on veliča samog sebe.

  • Lav je glumačka zvezda ili kralj koji je zaboravio na svoju publiku i svoj narod-zaboravio je da bez njih on ne bi bio ništa.
  • Lav koji je poput Sunca nad sopstvenim zracima sebičan ne deleći ih sa okolinom jeste samo obična mačka i još jedno od bezbroj nebeskih tela u kosmosu.
  • Nije nam poznato o čemu u datom momentu Kylie Jenner kao jedna od najpoznatijih Lavica razmišlja, ali ne bi smela zaboraviti na to da je kruna koju nosi na glavi u rukama miliona pratioca na njenom Instagram profilu.