Mlad Mesec u septembru 2021. se pridružuje zvezdi i asteroidu koji se odnose na proročanske sposobnosti. Dakle, ovo je zaista odličan mlad Mesec za poverenje u svoju intuiciju, koju treba da iskoristite u ovim uslovima brzih promena. Ovo je odlično vreme za novi početak, okretanje novog lista ili početak novog projekta. Takođe možete preispitivati stare navike, ponašanje i verovanja dok tražite nove i inventivne načine za napredak.

Mladi Mesec u trigonu sa Uranom ima izuzetno moćan uticaj. Donosi brze, ali pozitivne promene, slobodu i uzbuđenje. Osećaćete se kao da pokušavate nešto novo, izvan uobičajene rutine. To bi moglo da varira od novih avantura do novih izuma. Dakle, ovo je odlična mesečeva faza da napustite svoju zonu udobnosti i proširite svoj društveni krug. Veća je verovatnoća da ćete sresti neortodoksne tipove ljudi različitog kulturnog ili etničkog porekla od vašeg.

Ali što je još važnije, s obzirom na neke druge faktore, ovaj skladan aspekt Urana poboljšava vašu intuiciju i donosi bljeskove uvida. To može dovesti do otkrivanja sebe, samosvesti i kreativnih proboja. Takođe, daje mogućnost predviđanja budućnosti i iskorišćavanje toga brzim prilagođavanjem promenljivim uslovima.

Psihička svest u kombinaciji sa povećanjem samopouzdanja omogućava vam da izrazite jedinstveniju ili čudniju stranu svoje ličnosti. Vaše oštre sposobnosti opažanja znače da možete bolje razumeti prirodne nauke ili okultno, poput astrologije. Ovo je takođe dobar mlad Mesec za promociju humanitarnih i progresivnih ciljeva i zalaganje za ljude sa potrebama.

Dakle, mlad Mesec 6. septembra u trigonu sa Uranom donosi progresivne i uzbudljive promene koje se dešavaju brzo, bez izazivanja prevelikog haosa. Poboljšana intuicija i sposobnost predviđanja budućnosti znači da možete iskoristiti radikalne promene koje se dešavaju.

Svaki Mesec i Merkur se poravnavaju sa zvezdama, povezanim sa proročanstvima. Mesec i Merkur su planete koje se najviše povezuju sa intuicijom, sanjanjem i psihičkim sposobnostima. Merkur je bio poznat kao glasnik bogova. I na kraju, asteroid nazvan po boginji savetnici mudrosti i proročanstva u konjunkciji je sa mladim Mesecom.

Uticaj septembarskog mladog meseca traje do 6. oktobra. Najbolje vreme za započinjanje novih projekata je u fazi rastućeg meseca, od 6. do 20. septembra.

Izvor: sensa.mondo.rs