Nedeljni horoskop od 13. do 19. septembra 2021. godine!

Ovan

Fokusirajte se na odnos sa partnerom, a slobodni imaju šansu da promene emotivni status. Zvezde i planete favorizuju romantične datume i sastanke, a usamljenim srcima biće lakše da pronađu svoju ljubav. U odnosima će poverenje u partnere igrati važnu ulogu, tako da su porodični odnosi skladni, a sukobi stvar prošlosti. Ako treba u ovoj nedelji da potpišete neki važan ugovor na poslu, sada je najpovoljnije vreme.

Bik

Očekuju vas nagle promene raspoloženja, pa astrolozi preporučuju da nedelju započnete vežbama za postizanje unutrašnje ravnoteže i ne zaboravite na samopouzdanje. Oslanjajte se na sebe i svoje sposobnosti. Ne prebacuju odgovornost na druge kako bi isključile greške i sprečili konfliktne situacije.

Blizanci

Budite snalažljivi i prilagodite se promenljivim okolnostima. Mnogo toga će zavisiti od aktivnosti, pa nećete morati da sedite skrštenih ruku. Biće moguće privući sreću u poslovnom okruženju zahvaljujući trudu i kontaktima. Privlačnost i šarm vam daju priliku da se prepustite ljubavi.

Rak

Prilagodite se tajnama uspeha i započnu nedelju odlučnom akcijom. Energija zvezda i planeta biće na vašoj strani, što znači da možete početi da sprovodite smele planove, gradite uspešnu budućnost i tražite dodatne izvore prihoda. Zaljubljeni Rakovi imaće hrabrosti da naprave prvi korak, a oni koji su u vezi napokon uspostavljaju harmoniju.

Lav

Neki ljudi će možda pokušati da vas izvedu iz takta, ali neće biti mesta za uvrede. Provodite što više vremena sa porodicom i prijateljima. Nemojte sami biti kod kuće, već izađite i zababvite se. Iskoriste poslednje dane leta. Druga polovina nedelje pogodna je za rešavanje situacija na poslu, a sa njima ćete se lakše nositi ako se posvetite radu ii budete iskreni.

Devica

Očekuje vas izuzetno radna nedelja, ali na kraju će sve ispasti i bolje nego što ste se nadali. Dobićete zaslužene nagrade za trud. Devica ne bi smela da zanemari podršku voljenih. Poslušajte neke smernice i preporuke starijih članova porodice, mogu vam značiti kada ste neodlučni.