Pun Mesec očekuje nas 20. oktobra i donosi tako snažnu energiju da ćemo se možda osećati i preplavljeni. Iako intezivna, lunarna energija nam može pružiti nove uvide, lekcije i znanja. Pun Mesec će istovremeno aktivirati energije Marsa, Plutona i Erisa, stvarajući čuveni T kvadrat na nebu. Ovaj spoj energija može stvoriti talas napetosti, ali i ovo može doneti nešto dobro - pomoći nam da otkrijemo istinu, postavimo granice i delujemo u nastojanju da promenimo situaciju.

Pun Mesec u Ovnu može vam pomoći da smirite neke strasti, ovo je vrlo asertivna energija i moramo biti čvrsti, stajati na mestu, čak i kada naiđu snažni vetrovi i oluje. Ako ste suočeni sa donošenjem teških odluka pod ovim punim Mesecom, postoji nekoliko stvari koje vam mogu pomoći. Mars je neustrašivi ratnik, a kada je njegova energija jaka, to može biti dobro vreme za prevazilaženje nekih naših duboko ukorenjenih strahova. Može biti dobro vreme da stavimo ratničku kacigu i pronađemo novi nivo samopouzdanja.

Moguće je da će se pojaviti strahovi, nesigurnosti i laži iz prošlosti. Ako se opirete ovakvim naglim turbulencijama, može doći do još veće negativnosti. Zato priznajte sve nesigurnosti i strahove, prvenstveno sebi, kako biste mogli već jednom da ih otresete sa svoje duše i oslobodite ih se. Energija ovog punog Meseca je period transformacije, bićete bolji i slobodniji. Razmišljanje o stvarima sa ove tačke gledišta može vam pomoći da se oslobodite starih navika iz prošlosti i umesto toga prihvatite nove navike koje su rezultat ponovnog rađanja kroz koje ste prošli.

Ponekad ne postoji nešto poput "prave" odluke. Umesto toga, radi se samo o tome da donesemo najbolje odluke. Na kraju dana, svaka odluka i radnja koju preduzimate prilika je za učenje, rast i preokretanje našeg života u novom pravcu. Na dubljem nivou, ovaj Mesec nas takođe može voditi ka razmišljanju o tome kojih ciljeva ili vrednosti želimo da se odreknemo. Kako ovaj pun Mesec pada u znak Ovna, možda ćemo se vratiti na početak ove godine kada smo postavili neke namere ili možda imali neke dobronamerne planove o tome kako će nam izgledati ova godina. U ovoj fazi godine, možda ćemo biti ponosni na sebe što smo postigli sve što imamo, ili ćemo biti uznemireni što ova godina nije ispala onako kako smo mislili.

Bez obzira koliko ste vi zadovoljni, ovaj pun Mesec može vam pomoći da ponovo procenite neke planove i ciljeve kako bismo ih postigli. Pun Mesec vas podstiče da napravite neke produktivne korake i da se pomirite sa činjenicom da je vreme da krenete dalje i možda usmerite svoju energiju na nešto drugo. Verujte svojoj intuiciji, posmatrajte znakove oko sebe. Setite se namera koje ste postavili pod u aprilu mesecu kada je bio mlad Mesec u Ovnu, sada bi bilo vreme da ih ponovo pregledate i vidite kako su se manifestovali ili odigrali tokom poslednjih nekoliko meseci.

Pogled unazad može vam pomoći da razmislite o tome šta treba odbaciti, čega se treba osloboditi i prilagoditi se tako da možete nastaviti da se krećete u skladu sa pravcem svog života. Sagledajte sve okolnosti i razmislite - kako se na najbolji način možemo povezati sa energijom punog Meseca. Provedite vreme u meditaciji, bavljenju umetnošću, slušanju muzike ili povezivanju sa suštinom svoje duše na bilo koji način koji vam odgovara. Poštujte i hranite svoju dušu i snove koje ste sami zacrtali.

Iako život može biti pun teškoća, postoji razlog zašto je vaša duša izabrala put koji ima. Čak i kada nam se u život umesto magije servira izazove, prepreke i nezadovoljstva, verujte u svoj put, jer ništa se ne dešava bez razloga.

Izvor: sensa.mondo.rs

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.