Sezona darivanja počinje, zato sledite vodič Elle astrološkinje i obradujte najdraže!

Ovan

Prevazišli smo neke od stereotipa zasnovanih na polu poput toga da patike nisu obuća namenjena samo muškarcima. Žene koje na svojim nogama šetaju patike više nisu izuzetak, a u njihovom šetanju najviše uživaju Ovnice. One su tomboy devojke zodijaka koje svoju ženstvenost ne izražavaju odećom i obućom koju nose pa mašnice, biseri i svila često ne idu uz njihovu sirovu pojavu. Svaka Ovnica je ‘bruh girl’ pa par dobrih patika ne može biti loš izbor ukoliko želite da je obradujete.

Screenshot_33
Adidas, Buzz 

Bik

Dobro je poznato da su Bikovi hedoniste čiji užitak zavisi od nadraženih čula, pa ovaj znak možete usrećiti lepom večerom uz muziku. Ipak, često se zanemaruje činjenica da je Bik zemljani znak i da stoga ceni dugotrajnost stvari, pa ispred lepih uspomena na veče provedeno sa vama Bik će se radije obradovati poklonu koji traje. Bikovi su povezani sa prirodom jer njihov znak predstavlja planetu Zemlju-ne onu čiji smo savremenici i stanovnici već onu netaknutu i nezagađenu. Biljka u saksiji će zato biti pravi izbor za vašeg Bika jer verovatno ni sam ne zna da mu je upravo parče prirode falilo više nego išta.

euforbiya-akrurensis-rastenie-v-gorshke__0902767_pe668367_s5
Ikea 

Blizanci

Svaki ozbiljan poklon za ''večitu decu zodijaka'' bio bi uvreda za njih - nešto poput pretpostavke da su nezanimljivi i da nisu vredni nekog zanimjivog poklona kao i sugestija da je krajnje vreme da odrastu. Ma koliko godina imali, Blizanci će se obradovati poklonu koji bi radije mogao pripasti njihovom devetogodišnjem nećaku nego njima. Ukoliko svojoj dragoj osobi rođenoj u znaku Blizanaca nabavite bicikl a pritom mu dodate ukrasne resice ili korpu za korman, niste joj poklonili obično prevozno sredstvo već ono koje ih vodi do mesta koje podsećaju na detinjstvo ili mesta koje još nisu otkrili zbog čega se ponovo mogu osećati kao dete.

bike
Republik Bike 

Rak

Svaki trenutak koji proživimo postaje prošlost a naše sećanje nas pri pamćenju ovoh trenutaka često ne služi. Rak je znak kojim vlada Mesec - onaj koji predstavlja osećanje atmosfere momenta koji živimo, a fotografije su zabeleživači naših uspomena. Dino Merlin koji ima Mars u Raku kaže “I to čudo od svih čuda u svemiru, neke slike nikada ne umiru” i slažemo se u potpunosti sa njim. Foto-album je poklon koji će Raka zasigurno obradovati, pogotovo ukoliko ga ispunite po kojom slikom iz prošlosti koju delite.

album_samolepljiv_24x32_-_dots_coral_vv
Erik Editores S. L., Delfi 

Lav

Lavova ljubav prema sebi njegovim bližnjima olakšava odluku pri odabiru poklona koji će mu nameniti: sve što je samo za njega i što može poslužiti njegovoj veličanstvenosti ne može biti pogrešan izbor. Zna se da Lav uživa na mestu pod reflektorima koje mu možda ne možete obezbediti, ali mikrofon može biti dovoljno dobra zamena. Vaš voljeni Lav će sijati od sreće dok svi (neizbežno) budu slušali njegove izvedbe pesama ili njegove govore u ličnom podcastu!

image5d286882594ff
RAZER 

Devica

Priče o Devicama koje su organizovane i suludo uredne ispričane su toliko puta da su postale kliše. Tačnost ove simbolike nije isključiva - Device zaista jesu ukalupljene i rade poslove koji zahtevaju ukalupljenost ne bi li unele red i disciplinu u ovom haotičnom svetu koji nas okružuje. Možda Device nisu radoholičari kao što se to obično misli, ali sve što rade one rade odgovorno jer za njih odgovornost prema drugima znači odgovornost prema sebi. Problem je u tome što prilikom fokusiranosti i predanosti nervoza obuzima njihov um i telo. Zato mirišljava sveća koja stvara opuštajuću može biti pravi poklon za njih.

20210908_164631_2
Ijada, Komuna Market 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.