Ovan

Od početka 2023. do kraja aprila, Ovnovi će imati sreće u poslovima vezanim za nekretnine i putovanja. Moguće je da će neki Ovnovi uspeti da kupe nekretninu ili da renoviraju svoj dom. Neki od Ovnova će otići u inostranstvo i tamo naći svoje mesto. Osećaj radosti će vas ispunjavati sve vreme. Od aprila vas očekuje sreća u porodičnim odnosima. Usamljeni Ovan može upoznati srodnu dušu, dok oni koji su u vezi, mogu imati harmoničan odnos.

Bik

Prva četiri meseca nove godine Jupiter će doneti Biku povoljnu energiju za brak i roditeljstvo. Usamljeni Bikovi treba da se angažuju na polju ljubavi, jer je malo verovatno da će im pravi partner pasti sa neba. Takođe u ovom periodu moguća su zanimljiva putovanja. Od maja meseca vaš život će biti obasjan osećajem harmonije i unutrašnje sreće. Dobar period za razmatranje kupovine nekretnine.

Blizanci

Do aprila 2023. godine Blizanci će imati priliku da dostignu vrhunce u karijeri. Jupiter vam se osmehuje u poslovnim poslovima. Takođe, postoje sve šanse za ozbiljan finansijski rast - to može biti povećanje plate ili čak novi način zarade. Od maja pa do kraja godine imate šansu da upoznate svoju ljubav. Moguća su snažna osećanja i početak jene duge romanse.

Rak

Do aprila 2023. godine, Rakovi će imati sreće na dugim putovanjima. Dakle, ako ste planirali da idete na putovanje u ovo vreme - ne oklevajte, dobićete divno iskustvo! Jupiter vas takođe podstiče da razvijate znanja. Posle aprila očekujte dostignuća u karijeri, finansijski rast, dobro zdravlje i prijatne promene.

Lav

Prva četiri meseca 2023. možda će nekim Lavovima omogućiti boravak u inostranstvu. Iako ćete u ovom trenutku biti nervozni, preseljenje vam može doneti dobre mogućnosti. Takođe, Lavovi mogu očekivati i povećanje prihoda. I u ovom trenutku možete primetiti važne znakove sudbine, oni će vam dati nagoveštaj gde da krenete dalje. Početkom maja situacija će se promeniti, Jupiter će se pomeriti sa svog mesta, očekuje vas povoljan period za samorazvoj, promenu imidža i ispoljavanje svojih ambicija.

Devica

Početkom godine Devicu čeka sreća u ljubavnim vezama. Brakovi i veze mogu postati jači i stabilniji, a usamljeni će moći da pronađu svoju srodnu dušu. Moguće je da ćete u svom okruženju primetiti da se među prijateljima krije prava ljubav. Veoma povoljno vreme da naučite nešto novo, u budućnosti će vam ovo znanje biti korisno. Od 22. aprila moguće je da ćete ostvariti finansijski uspeh.

Vaga

Očekuje vas dobro zdravlje, povećanje prihoda i zanimljiva putovanja. Mnoge želje se mogu ostvariti. Do aprila 2023. godine možete ostvariti uspeh u karijeri i povećati prihode. Od početka maja očekuje vas sreća u ljubavnim vezama, novim i obećavajućim odnosima, koje u budućnosti mogu prerasti u snažan brak. Očekuje vas dobro raspoloženje i moguće je da ćete želeti da promenite imidž.

Škorpija

U prva četiri meseca očekuje vas sreća u finansijskim stvarima. Jupiter u vašoj natalnoj karti stvara posebnu energiju. Zamišljajte želje i verujte da se mogu u ovom periodu ostvariti. Od 22. aprila poželećete da ažurirate svoju garderobu ili kupite vrednu ličnu imovinu. U ovoj godini putovanja i odmori mogu biti prilično zabavni.

Strelac

Početak godine će Strelcu pružiti topao odnos sa porodicom. U kući će zavladati harmonija, kao i stanje unutrašnje sreće. Osetićete da volite ovaj svet, a ova ljubav je obostrana! Posao i službeni putevi mogu vam doneti uspeh. Tokom ovog perioda, bilo bi dobro da zapamtite svoje snove, oni mogu sadržati važne smernice za sreću. Imaćete povoljan odnos sa prijateljima.

Jarac

Jarčevi, u 2023. godini možete da prikupite nagrade za svoj trud. To može biti povišica, bonus, unapređenje ili važan kompliment od vašeg šefa. Slobodni predstavnici znaka u prva četiri meseca u godini mogu upoznati savršebnu osobu za sebe, a oni u vezi biće prilično srećni i zadovoljni.

Vodolija

Vodolije početkom godine mogu da odluče da promene posao. Ova odluka u budućnosti će dati divne rezultate u vidu prijatne plate i dobre pozicije. Jupiter donosi bogatstvo i zadovoljstvo. Od početka maja do kraja godine dobijate nagrade za svoj rad, sklapate nova prijateljstva i korisne kontakte koji će vam dodatno pomoći u usponu u karijeri.

Ribe

Ribe su zvezde početka godine, pošto je Jupiter u vašoj glavnoj kući. Vreme je da zablistate, rastete i pokažete sve svoje talente. Srećna prva četiri meseca 2023. godine doneće vam priliku da pronađete ljubav. Ako se bavite kreativnim radom, ova oblast će vam posebno ići od ruke. Tokom ovog perioda možete stvoriti nešto zaista genijalno. Od maja ćete imati priliku da promenite posao ili poziciju.

Izvor: sensa.mondo.rs