Bik

Bik je jedan od najsenzualnijih horoskopskih znakova, a tokom praznika i čarobnog decembra njegove strasti i osećaj za lepo se još više povećavaju. Ovo je vreme kada se možete prepustiti stvarima koje vas opuštaju. Možda je u pitanju masaža, ples ili nešto slično.

Prihvatite svoju senzualnost na potpuno nov način. Ako ste u vezi, pokušajte da se povežete sa svojim partnerom na potpuno nove načine, radite nešto što nikada ranije niste radili.

Znamo da ne volite promene, ali kada se usudite da uradite nešto potpuno novo, saznaćete koliko je to zaista zabavno.

Rak

Sezona praznika je za vas vreme ljubavi, zar ne? Tokom decembra i vi ćete biti suočeni sa savladavanjem svojih starih obrazaca, koji vas sprečavaju da se zaista opustite tokom ovog magičnog perioda.

Otvorite svoje srce novim prilikama i novim avanturama. Tokom ovog vremena, još dublje ćete osećati ljubav i odnose. Ali takođe ćete imati divnu priliku da odložite neke stare zamerke i otvorite vrata novim ljudima.

Možete usrećiti puno ljudi tokom decembra, ne zaboravite da i sebi posvetite malo pažnje i pre svega – odvojite vreme za sebe.

LJUBAVNI HOROSKOP ZA VREME RETROGRADNOG MERKURA OD 10. MAJA DO 3. JUNA:Jarčevi uživaju u strasti, a Ribe u introspekciji
Unsplash/John Schnobrich 

Škorpija

Pomračina Meseca u novembru aktivirala je mnoge stvari u vašem životu, ali sada je vreme da se turbulencije smire i da priuštite sebi odmor.

Mars, planeta strasti, agresije i seksualnosti je takođe u vašem znaku. Koristite moć Marsa da ostvarite svoje želje. U vezama začinite stvari novim načinima povezivanja, a pre svega iskrenim izražavanjem osjećaja.

Strelac

Strelci, decembar je vaše vreme – slavite rođendan, ali se radujete i novom početku. Za vas će ovaj mesec biti i vreme kada ćete rado krenuti u nove avanture.

Ne zaboravite da avanturu ponekad možete da napravite i kod kuće s partnerom, zapalite sveće i spremite romantičnu večeru.

Posvetite se najbližim ljudima i u decembru im dajte svoje srce na dlanu.

Jarci

Jarci sada mogu da dožive srećne trenutke. Ovo je dobro vreme za odnose koji se sada mogu produbiti.

Nemojte se iznenaditi ako upoznate neke nove ljude s kojima ćete se osećati kao da ih poznajete odavno.

Sada se možda srećete s njima, ali možda je vaš susret sudbinski zapisan.