Ovan

Ovnovi ovog puta bezuspešno udaraju glavom. Ne treba vući konopac jer će pući. Možda ste jednostavno krenuli pogrešnim putem. Napravite drastične promene i videćete da će sve krenuti nabolje. Novembar vam pruža nove šanse i poslovne prilike koje mogu uroditi dobrim plodom i podići vas na noge što se tiče finansija. U ljubavi vam ovog meseca dobro ide. Vi ste zaljubljeni i srećni. Osoba u znaku Lava prija vam i prava je kombinacija za vas. Zatvoreni ste što se tiče emocija, ali se polako otvarate. Romantična putovanja mogla bi dobro doći i vama i partneru.

Bik

Novembar bi za vas mogao da bude vrlo uspešan mesec. Sam početak novembra pokreće neke bitne situacije. Možda ih u prvom momentu nećete prepoznati, ali ne brinite, to je prolazni uticaj koji bi do 10. novembra mogao doneti pad koncentracije. Početak novembra naglašava tajne ljubavi i simpatije. Sve ono što je tajno doneće vam više zadovoljstva. Ukoliko ste u vezi ili braku, čuvajte se tuđih spletki i ogovaranja, naročito ako je tema vaš partner. U prvoj polovini meseca ne preporučuje vam se ulazak u vezu sa dosta starijim partnerom ili osobom koja negativno razmišlja o svemu. Ovo su samo upozorenja šta bi trebalo da izbegavate kako biste sebe zaštitili od patnje i bola. Očekuje vas strastvena veza sa izrazito crnom osobom. Zatim je tu i jedna analitična Devica. Ako dođete u kontakt sa ovakvim partnerom, na vama je da pokrenete ljubavna dešavanja, partner je nesiguran.

Blizanci

Svi poslovni planovi koji su u bilo kom smislu povezani sa inostranstvom, službenim putovanjem, strancima, odlaskom na rad u inostranstvom, biće ostvarivi tokom celog novembra. Pri ulasku u nova poslovna partnerstva, kroz promene koje ste sami osmislili, bićete sjajno podržani od strane žena i dragih osoba. Eliminišite strah od novih promena i bićete uspešniji. Početak meseca donosi vam kontakte sa osobama iz prošlosti. To bi mogao biti bivši partner, stara simpatija, neko sa kim ste bili u bliskom kontaktu u prošlosti… U ovakvim situacijama budite strpljivi, naročito početkom meseca. Pustite partnera da se sam dokaže i potrudi oko vas, da biste negde posle 10. novembra doneli konačnu odluku.

Rak

Date su vam velike mogućnosti tokom novembra. Poslovi kojima ste stremili već duži period sada će vam se otvoriti. Napravite selekciju i opredelite se za više ciljeve. Sedeći na dve stolice, naročito u prvoj polovini novembra, ispustićete date prilike. Ovo je mesec dokazivanja i važnih promena. Novembar vam inače donosi bitnu ljubavnu priču, pogotovo ako ste izašli iz teške veze ili braka. Burno reagujete pri prvom susretu sa osobom koju upoznajete preko poslovnih aktivnosti… Sve ono što vam dolazi preko poslovnog kontakta, donosi veliku sreću. Kada je reč o pomirenju, ne reagujte na prvi pokušaj partnera. Pustite ga da se dokaže kroz konkretne postupke. Druga polovina meseca omogućava ljubav sa uticajnom ili starijom osobom.

Lav

Početak novembra donosi vam vam ličnu duhovnu spoznaju. Data vam je prilika da izvučete najveće vrednosti iz sebe što će pozitivno uticati na vašu poslovnu karijeru. U ljubavnom životu trebalo bi da budete odgovorni, kako pri izboru novog partnera, tako i u odnosima u vezi ili braku. Ne ulazite u priče koje niste spremni ili sposobni da iznesete do kraja. Ukoliko ste spremni da izlazite i družite se, ne samo da ćete naići na bivšu ljubav, već biste mogli lako da uđete u novu ljubavnu priču. Novembar vam omogućava veći izbor i daje velike mogućnosti. Pod uslovom da ne ulazite u vezu gde vam nešto bitno smeta, bez obzira na privlačnost koju osećate. Slučajna poznanstva, kao i ona do kojih dolazi preko nekoga i nečega, najviše obećavaju.

Devica

Ako tražite posao ili radite na premeštaju, novembar je kao stvoren za takve realizacije. Osobe sa kojima ste u dobrim odnosima i slozi biće glavna podrška. Početkom novembra ulazite u jedan bitan životni period kada je o ljubavnom životu reč. Želja za pomirenjem sa partnerom sa kojim ste već duži period rastavljeni biće ostvariva. Ako ste shvatili da je to ljubav vašeg života, pomirenje će biti uspešno, pod uslovom da ste i vi i partner sagledali pojedinačne greške. Za nove ljubavi naklonjenija vam je druga polovina novembra. Pozitivnu, duboku emociju u vama bude osobe iz vodenog znaka: Rak, Škorpija ili Riba. Ljubav će vam biti uzvraćena na najlepši mogući način.

Vaga

Opsedaju vas različita osećanja, želje i potrebe. Novembar je mesec koji vam omogućava mudre odluke kad je reč o budućnosti vaše karijere. Kako vam se daje više mogućnosti, početkom meseca mogli biste da budete zatečeni i zbunjeni. Sve će vam se razbistriti sredinom druge nedelje novembra. Početak meseca donosi promene na ljubavnom planu, koje se odnose na bivšu ljubav. Ako je partner do sada bio nezainteresovan za pomirenje, neka situacija će na njega delovati kao okidač i on sve otvorenije pokazuje interesovanje za vas. Ovakav preokret donosi vam konačne zaključke da li i dalje želite nastavak ove priče ili ne. Ipak, ne žurite sa odlukom ma kakva ona bila.

Škorpija

Ukoliko već duži period osećate nesigurnost i nezadovoljstvo u vezi ili braku, posvetite se sebi i svojim željama. Sami sebi budite cilj. Ako u tome uspete, dovoljno ćete ojačati i napokon svoju sudbinu uzeti u svoje ruke. Prve nedelje novembra mogli biste se ostvariti na ljubavnom planu preko vama bliskih osoba, ali i na putovanju. Potom, do kraja meseca, svi počeci kreću na starom mestu izlaska, kao i sa osobama koje vam ulaze u dom ili preko njih, ali tu je i neki interesantan komšija. Bićete vrlo izbirljivi, nećete lako prihvatati tuđa udvaranja. Trenutno vam je potreban zreo partner sa kojim biste ostvarili skladan odnos. Budite strpljivi i dobićete ono što želite.

Strelac

Fokusirani ste na sebe i svoje planove. Odavno niste bili ovoliko uporni i odlučni. Spremni ste na sve moguće teškoće kako biste se ostvarili na željeni način. Trenutno imate dovoljno strpljenja da sačekate pravi momenat za sebe. Tokom novembra prijatelji će odigrati važnu ulogu u vašem životu. Do novca dolazite na lakši način samo ako ste spremni da se dajete i učestvujete u svemu onome što vam se nudi. Već duži period u sebi razvijate sliku idealnog partnera, onako kako ga vi vidite i želite, a inspirišu kod vas obrazovane, prefinjene, duhovne osobe. Došlo je do velike promene u vama jer na ljubav gledate sasvim drugačijim očima. Ako se pojavi neka tajna ljubav, pa i platonska, na putu ste ostvarenja svog sna.

Jarac

Osećaj zadovoljstva i sreće pratiće vas tokom ovog meseca. Ako još niste uspeli da dovršite ili pokrenete neke bitne situacije, dovršavate ih tokom novembra. Takođe biste mogli da dođete do radnog mesta koje će vam ostvariti poslovni san. Na većim skupovima ili kućnim zabavama biće prilike da pokrenete i dešavanja na ljubavnom planu. Kako ste već jedan duži period vrlo izbirljivi, sigurno je da nećete olako prihvatiti novog partnera. Sa mlađom ili mladolikom osobom koja vam se dopadne nećete odmah ući u vezu. Odluku donosite tek posle drugog, trećeg susreta i to na mestu koje se nalazi u blizini vode. Crna i prilično šarmantna osoba neodoljivo će vas privući. Ali partner je zauzet. Sada je na vama da odlučite. Sredinom novembra više će vam biti naklonjene starije osobe. Krajem novembra budite pažljivi u komunikaciji sa partnerom. Lako bi moglo doći do sukoba ili raskida.

Vodolija

Prva nedelja novembra mogla bi vam doneti prijatne vesti koje još nisu zvanične. Nalazite se u periodu velikih životnih odluka. Svaka ishitrenost, naročito u prvoj polovini nedelje, nije preporučljiva. Sve ono što se tiče promena u vezi vaše budućnosti podelite sa bliskim prijateljima i razmislite i o njihovom viđenju situacije. Ne treba zaboraviti da početkom meseca u vaše sazvežđe ulazi Venera, što obećava na svim poljima života. Da li ući u tajnu vezu ili šta dalje sa partnerom sa kojim smo u tajnoj vezi, znaćete već krajem prve nedelje novembra. Sami osećate da zaslužujete više i uglavnom ćete razmišljati na sebi svojstven način. Odlučni ste da svoj ljubavni život okrenete u svom pravcu i konačno budete zadovoljni.

Ribe

Imate više problema sami sa sobom nego što vam je situacija u kojoj se nalazite teška. Kako ulazite u jedan duži period koji će vam doneti odgovore na koji način biste mogli da prevaziđete sve što vas muči na poslovnom planu (promena, dobijanje zaposlenja, rešavanje važnih životnih pitanja koja se odnose na karijeru)… objektivno prihvatite trenutnu situaciju i sve će krenuti nabolje. Na putu ste velikog duhovnog preporoda koji će direktno uticati na budućnost vaše karijere u pozitivnom smislu. Tokom novembra dolazite do konačnih odgovora šta dalje u vezi stare ljubavi. Biće vam omogućeno da u nekoliko navrata dođete u kontakt i sretnete se na starom mestu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.