OVAN

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima možete ostvariti prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze ambicije. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebaće postaviti i nove temelje.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na sunce i u prirodu. 

BIK

LJUBAV: Ako želite da osvojite nekoga, budite diskretniji. Ako ste u vezi, prećutite kritiku partnera. Drugi deo nedelje donosi bolje ljubavne prilike, ali ne još takve da biste se mogli razmahati. Idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.

KARIJERA: Rado biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da otkrijete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. 

ZDRAVLJE&SAVET: Pred vama je dug put.

BLIZANCI

LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usredsredite na sebe i sprovedite malu unutrašnju inventuru. Preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju što im je činiti i krenuće tim smerom. Oni koji nisu razmislili o sebi verovatno će se suočiti s posledicama vlastitih ambicija i tek sad uvideti gde su pogriješili. To je korak prema napred.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite susretljiviji s ljudima.

RAK

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrteti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zameriti jer se oseća zanemareno.

KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko sam po sebi dominantan nije dobar, a pogotovo ne kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Vratite se na trening.

LAV

LJUBAV: Činiće vam se da vam ljubav izmiče iz ruku za milimetar. To će vas frustrirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga se tlači.

KARIJERA: Nekima će biti ponuđeno da vode veliki projekat i u tome bi se mogli snaći i više nego dobro. Zato ne oklevajte, nego iskoristite priliku koja je pred vama. 

ZDRAVLJE&SAVET: Vodite računa o kriterijumima u svemu.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete dobar jetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti važna figura u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da pokažete slobodnije svoje ambicije. Otvorite se i budite što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Povremeno predahnite.

VAGA

LJUBAV: Zasićenje izlascima usmeriće vas na mir i povlačenje. Najbolje ćete se osećati u svom domu, a ako je voljena osoba uz vas, tim bolje. Oni koji su još sami, ipak će više boraviti u društvu, ali istovremeno njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na sopstvenoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet u prirodu.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Shvatićete da su ponekad dovoljni i mali koraci da biste došli do nečijeg srca. Tako ćete diskretno osvajati. Bićete gotovo nevidljivi, a onda kad se pokažu rezultati, drugoj strani postaće jasno da ste upravo vi osoba koju je tražila. Istrajte.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu i u ljubavi.

STRELAC

LJUBAV: Uspećete da odolite svakom iskušenju. Vi znate šta tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može ina drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.

JARAC

LJUBAV: Verovatno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lepe ljubavne prilike, susreti s dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate biti.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na finansijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati da dosegnete svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte svom šestom čulu.

VODOLIJA

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete imati mnogo prilika za učvršćenje svoje veze. Svima vama porašće ljubavno samopouzdanje, a ako ste još sami, prema osobama suprotnog pola nastupaćete vrlo sigurno. Ni rezultati ne bi trebali da izostanu.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE&SAVET: Posetite neki wellness za opuštanje.

RIBE

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete se dati videti na društvenim okupljanjima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Svoje poslovne planove polako ćete usmeravati na širenje horizonata bilo u smislu novih sadržaja, bilo doslovno – preko granica. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u tom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVET: Prijatelji će vas dobro posavetovati.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.